040 557 088

info@liveyourpotentials.com

O meni

Vsi nosimo svojevrstne potenciale. Verjamem, da če jih poznamo in ravnamo v smeri njihovega razvoja, je to velik korak k doseganju miru, zadovoljstva in izpolnjenosti v življenju.

Tina Hočevar

Lep pozdrav!

Pozdravljeni na moji spletni strani! Sem Tina in moje delo ter življenjsko poslanstvo je pomagati vam:

 

Let izkušenj
0
Predavanj in delavnic
0 +
Zadovolnjih strank
0 +
Play Video

Kaj počnem?

Zadnjih 24 let svojega življenja se ukvarjam z raziskovanjem in delom na področjih osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, upravljanja s stresom in meditacije.

 

Skozi Live Your Potentials živim svoje poslanstvo – pomagati posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k VEČJEMU NOTRANJEMU MIRU IN OBČUTKU IZPOLNJENOSTI.​

Kako sem prišla do sem?

Obožujem potovanja, kar je eden od razlogov, da sem v zadnjih 20-ih letih živela in delala v različnih državah, med njimi v Singapurju, Avstraliji, Novi Zelandiji, ZDA, na Kitajskem, Hrvaškem in seveda v Sloveniji, kjer so moje korenine.

 

Svoje delo – analize, svetovanja in sproščanja/meditacije – opravljam večinoma preko
računalnika, zelo rada pa izvajam tudi praktične delavnice v živo.

 

Kako sem prišla do sem? Bilo je dolgo potovanje…

 

Ko sem bila stara 20 let, so me življenjske okoliščine pripeljale do dna. Na tisti točki svojega življenja nisem videla ne prihodnosti, ne smisla.

 

Spraševala sem se, kdo sem in kakšen je namen mojega življenja.

 

S pomočjo nekaj čudovitih učiteljev sem se počasi pobrala in takrat sem začela preučevati življenje. Raziskovala sem ter se učila tehnik sproščanja, dihanja, meditacij in energetskega
zdravljenja. Preučevala sem sposobnosti človekovega potenciala ter kaj je tisto, kar ustvarja naš značaj, kaj določa naš življenjski namen, kaj nam daje smisel in kaj nas dela srečne. Spoznala sem različne tehnike prepoznave človeških potencialov in osebnosti.

 

Svoje življenje sem posvetila raziskovanju načinov, kako doseči notranji mir in eden od teh načinov je bil skozi razumevanje in poznavanje sebe in svoje osebnosti.

Znanje, ki sem si ga pridobila, mi je pomagalo, da sem končno začela razumeti, zakaj so se mi v življenju dogodile določene stvari.

 

Moje življenje se je popolnoma spremenilo. Počutila sem se, kot da sem začela gledati nase, na druge in na svet s popolnoma drugimi očmi.

 

Postajala sem bolj osredotočena in mirna.

 

Moji odnosi so se spremenili, zdravje se mi je izboljšalo, moj pogled na življenje je postal veliko bolj pozitiven.

Zakaj to počnem?

Z znanjem in razumevanjem, ki sem si ga pridobila, sem kmalu začela pomagati drugim.

 

Skozi pomoč drugim sem ugotovila, da mi največji občutek izpolnjenosti dajo trenutki, ko oseba, s katero delam, končno vidi sebe in začne sprejemati sebe. Ali ko si olajšano oddahne in začuti mir, ki pride skozi spoznanje in sprejemanje sebe in spreminjanje svojega življenja na bolje.

 

To je tudi razlog, zakaj že od takrat naprej opravljam delo, ki ga opravljam 🙂

 

Ugotovila sem in verjamem, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov. z
različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali.

 

Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvoja… verjamem, da je to velik korak k doseganju miru, sreče in občutka izpolnjenosti.

 

Če čutiš, da je to nekaj, kar iščeš, in da sem jaz oseba, ki ti lahko pri tem pomaga, bom vesela tvojega sporočila in ti z veseljem pomagala, kot to najbolje znam.

 

Želim ti čudovit dan!

Z ljubeznijo,

Tina

"Tina je doprinesla k izboljšanju poslovanja našega podjetja"
Zelo priporočam Tinine celovite svetovalne storitve za izboljšanje svojega življenja! Štiri ure njenega osredotočenega in intenzivnega svetovanja so nam prinesle uvide, ki smo jih potrebovali za izboljšanje poslovanja! 
Michael Teoh
Ustanovitelj Thriving Talents in narodna ikona Malezije (MALEZIJA)

Odkrij svoje potenciale!

Prijava na posvet