040 557 088

info@liveyourpotentials.com

Vse storitve

1.

Analiza osebnosti

2.

Svetovanje

3.

Sproščanje

1. Analiza osebnosti

Korak k uspehu, notranjemu zadovoljstvu in izpolnitvi. Vaše ime in rojstni datum skrivata ogromno informacij o vas. Analize temeljijo na znanju numerologije ter več kot 20-letnih izkušnjah v delu z ljudmi.

 

Kakšni so vaši potenciali?

Kako ste kompatibilni z izbrano osebo?

Kaj vas dela uspešne v odnosih, poslu in zdravju?

Kaj vam prinaša občutek izpopolnjenosti?

Ste na pravi poti?

 

Skozi različne analize osebnosti lahko prepoznate in zaživite svoje potenciale.

Ta analiza vam bo prinesla natančen vpogled vase. Skozi njo boste spoznali svoje edinstvene prednosti in pomanjkljivosti ter odkrili svoj življenjski namen ter kako ga doseči.

Prejeli boste odgovore na vprašanja, zakaj vam nekatere stvari tečejo gladko, medtem ko se drugje zatikate, kljub vašemu trudu, ter kako to spremeniti ter tudi kako spremeniti tok vašega življenja.


SKOZI ANALIZO BOSTE:


1.  Razkrili vaše izjemne prednosti, pomanjkljivosti, izzive in skrite potenciale
2.  Odkrili vaš glavni življenjski namen
3.  Prejeli konkretne korake, kako doseči svoj življenjski namen
4.  Prejeli ključ do vaših potencialov, notranjega zadovoljstva in uspeha
5.  Razumeli, kako se vaši potenciali in pomanjkljivosti izražajo na treh ključnih področjih vašega življenja (finančnem uspehu in delu, odnosih in ljubezni, zdravju ter osebnostni rasti)
6.  Prejeli nasvete in strategije, kako izboljšati katerokoli od teh področij in doseči večjo izpolnjenost
7.  Odkrili skrita semena v sebi, ki še niso bila izražena, ter se naučili, kako jih prebuditi in razcveteti, da boste zaživeli v svojem polnem potencialu.

Ta analiza vam nudi vpogled v vaš odnos z izbrano osebo (zakonskim partnerjem, poslovnim partnerjem, otrokom, staršem, sestro, bratom, prijateljem, sodelavcem, šefom…).

Skozi njo boste odkrili, kaj prinašate vi in druga oseba v ta odnos ter kako izkoristiti skupne energije za dosego želenih rezultatov.

Pogledamo, kje se skrivajo izzivi, kako jih premagati ter kakšne so potrebe tako vas kot druge osebe. Ta analiza vam bo pomagala izkoristiti polnost potenciala vašega odnosa in pripomogla k želeni harmoniji in zadovoljstvu v odnosu.


ANALIZA VKLJUČUJE:


1. Temeljito analizo odnosa med vami in izbrano osebo.
2.  Razumevanje ključnih izzivov, s katerimi se soočate v tem odnosu.
3.  Razkrivanje prednosti, pomanjkljivosti in možnosti, ki jih ta odnos prinaša.
4.  Pomembne lekcije, ki se jih lahko vi in izbrana oseba naučita iz tega odnosa.
5.  Poglobljeno razumevanje medsebojnih energij, ki vplivajo na vaš odnos.
6.  Smernice in praktične nasvete, kako izboljšati ta odnos (na osnovi prednosti, potencialov in izzivov obeh).

Če imate otroka, boste skozi to analizo boste izvedeli, kakšni so edinstveni potenciali, življenjski namen in izzivi vašega otroka, ter prejeli smernice, kako ga najbolje podpirati in vzpodbujati pri razvoju teh potencialov. Skozi to analizo se pogleda tudi, kako lahko oba starša s svojimi individualnimi potenciali najbolje vplivata na svojega otroka.


Ta analiza vam bo POMAGALA RAZUMETI:


1.  Informacije, ki jih nosita ime in rojstni datum vašega otroka
2.  Kateri so potenciali, izzivi in glavni življenjski namen vašega otroka
3.  Kako podpreti vašega otroka in ga usmerjati v skladu z njenimi/njegovimi potenciali
4.  Kako pomagati vašemu otroku premagovati izzive in ovire

Na ta način boste ustvarili trdnejši temelj za uspeh in izpolnjeno življenje vašega otroka skozi koriščenje njegovih edinstvenih darov.

Pričakujete prihod otroka? Ste že razmišljali o izbiri imena? Ime ima večjo pomembnost, kot si morda predstavljate. Nosi energijo in sporočila, ki vplivajo na vse vidike našega življenja.

Vpliva na naše zdravje, odnose, kreativnost, način razmišljanja, celo na naše finančno stanje. Ime nosi v sebi naše potenciale, do katere mere se ti izražajo je pa odvisno od naše vzgoje, okolja, družbe ter od naših prijateljev.


Zato je pomembno vedeti, kakšna “semena” dajemo svojemu otroku z določenim imenom, da ga lahko potem lažje usmerjamo v skladu z njegovimi potenciali.

Analiza imena otroka vam bo pomagala izbrati ime, ki bo podpiralo zdravje, blaginjo in celostni razvoj vašega otroka. S tem mu boste omogočili kar se da dobro osnovo za zadovoljno življenje.

Ste lastnik lastnega podjetja? Če želite izvedeti, kako izkoristiti potenciale vašega podjetja ter prispevati k njegovemu uspehu in izboljšanju medosebnih odnosov znotraj njega, potem je ta analiza za vas.

V tej analizi temeljito preučimo energijo in potenciale, ki jih nosi vaše podjetje. Nato pogledamo najboljše načine, kako te potenciale izkoristiti za dosego uspeha in izpolnitve ciljev vašega podjetja. Preverimo tudi izzive, s katerimi se soočate, ter najdemo učinkovite načine, kako jih premagati in preseči.

Prejmete tudi vpogled, kako vaša energija vpliva na podjetje in kako to izkoristiti na najboljši možen način za uspeh.

Ta analiza vam bo POMAGALA ODKRITI:


1.  Prednosti in izzive, ki jih nosi ime vašega podjetja
2.  Glavne potenciale, ki jih nosi vaše podjetje
3.  Učinkovite načine, kako prebuditi in izkoristiti te potenciale za dosego ciljev in namena vašega podjetja.
4.  Vašo vlogo pri uspehu podjetja ter vzajemne energije, ki krožijo med vami in podjetjem.

Če se podajate na poslovno pot, ste v procesu ustanavljanja svojega podjetja ali iščete najprimernejše ime, je ta analiza za vas.
Skozi njo bomo preučili, katera področja vas najbolj izpolnjujejo, kje so vaši talenti, kje se morda skriva vaš še neodkrit potencial ter kaj vam prinaša poslovni uspeh.

V primeru, da izbirate med različnimi imeni, vam bo analiza dala celovit pregled in razumevanje energij in potencialov, ki jih nosijo ta imena. Nato bomo izbrali ime, ki bo najbolj podpiralo vaše cilje, namen podjetja ter se najbolj usklajevalo tako z dejavnostjo podjetja kot z vami.


Ko je ime podporno, energije lažje stečejo v smeri vaših ciljev. Ta analiza vam bo pomagala vzpostaviti harmonijo med vašim podjetjem, njegovim imenom ter vašimi osebnimi ambicijami. S tem boste ustvarili močen temelj za svoje podjetje in omogočili, da energije usmerite v pravo smer. To vodi k bolj uspešnemu in izpolnjujočemu podjetniškemu potovanju.

Kakšne spremembe lahko pričakujete?

Ko se odločite za spremembo imena ali priimka, bodisi zaradi poroke ali kakršnega koli drugega razloga, v vaše življenje vstopijo nove energije. Zato je pomembno vedeti, kaj pričakovati ob tej spremembi ter, če je to mogoče, izbrati ime, ki vam najbolj ustreza.

Če je mogoče izberite priimek, ki podpira vaše potenciale in vam pomaga še izboljšati življenje.

Analiza novega imena VAM BO POMAGALA RAZUMETI:


1.  Katero ime ali priimek vam najbolj ustreza in vas podpira (na podlagi vašega rojstnega datuma, dosedanjih izkušenj in drugih dejavnikov). Je bolje obdržati svoj priimek, prevzeti priimek partnerja/ke ali sta najboljša možnost oba priimka?
2.  Glavne prednosti in izzive, ki jih prinaša vaše novo ime oziroma priimek.
3.  Kakšne spremembe lahko pričakujete v svojem življenju po spremembi imena.
4.  Kako izkoristiti te spremembe za dosego srečnejšega in bolj izpopolnjujočega življenja.

Skozi to analizo bomo odgovorili bomo na ključna vprašanja: Kaj vas osrečuje in vam prinaša uspeh v partnerskem odnosu? Katere izzive doživljate na področju partnerskih zvez? Kako izboljšati vaše odnose?

Ta analiza vam bo pomagala:


1.  Prepoznati pravega partnerja za vas na osnovi vaše osebnosti
2.  Razumeti dejavnike, ki vam prinašajo srečo in uspeh v partnerski zvezi
3.  Identificirati izzive, s katerimi se soočate v partnerskem odnosu
4.  Pridobiti smernice za izboljšanje vaših odnosov

Ta analiza je krajša verzija Celostne analize. Osredotoči se na eno izbrano področje vašega življenja – odnosi, posel, zdravje. Lahko pa se naredi tudi krajši pregled vaših potencialov, izzivov ter življenjskega namena. Skoz to analizo prejmete smernice, kako najbolje izkoristiti vaše potenciale in preseči izzive.

2. Svetovanje

Skozi osebnostno svetovanje in coaching vam nudim usmeritve in podporo pri premagovanju izzivov ter vprašanjih, s katerimi se srečujete na vaši poti. Svetovanje se prilagaja vašim individualnim potrebam in poteka redno (tedensko, mesečno) oziroma po potrebi in dogovoru.

 

 

Skozi redna srečanja vam pomagam in vas usmerjam korak za korakom v smeri, ki ste si jo zastavili, do izpolnitve vaših ciljev in potencialov. Pomagam vam pridobiti jasnost glede nadaljnjih korakov.

 

 

Skozi svetovanje in coaching dosežete globlje razumevanje in izboljšanje izbranega področja, pa naj bo to izboljšanje odnosov, finančnega stanja, telesnega zdravja ali odnosa do sebe in svojega življenja.

 

 

Kontaktirajte me za brezplačni 20-minutni spoznavni klic, da vidiva, kako vam lahko pomagam.

3. Sproščanje

Do miru v treh minutah

 

Si želite več miru v svojem življenju?
Ali vas stres pogosto prehiteva in se znajdete v kaosu zaradi obilice obveznosti?
Ob koncu napornega dneva se počutite izčrpane, brez energije in brez dovolj časa za uresničitev svojih želja in potreb?

Skozi vodena sproščanja se boste naučili različnih tehnik sproščanja in dihanja, ki jih boste lahko uporabljati v različnih situacijah, tudi takrat, ko nimate časa.


Povrnili si boste notranji mir, zmanjšali stres ter našli boljše ravnotežje med obveznostmi in osebnim zadovoljstvom.


Vodena sproščanja potekajo tako online kot v živo, v skupini in individualno.


Kaj nudimo:

 • Skupinska vodena sproščanja
 • Individualna vodena sproščanja
 • Posnete meditacije
 • Posnete individualne meditacije
 • Tehnike sproščanja in dihanja
 • Urice miru v naravi

Če vas zanima več, me kontaktirajte.

Darilni bon

Bi želeli svojemu bližnjemu, prijateljici ali poslovnemu partnerju podariti mir, razumevanje sebe, boljše odnose in občutek izpolnjenosti?

Podarite eno od analiz, svetovanje ali sproščanje/meditacijo.

Pomagali jim boste k večjemu zadovoljstvu, miru, jasnosti in uspehu.

Za naročilo bona me kontaktirajte:

"Moj odnos do sebe je doživel revolucijo!"
Zelo sem ti hvaležna, ker sedaj vidim sebe s toliko jasnosti, da mi to omogoča, da sem se končno začela sprejemati. Moj odnos do sebe je doživel veliko več kot samo revolucijo!
Ana Sanchez
Osebnostna svetovalka (ZDA)

Odkrij svoje potenciale!

Odkrijte, kako vaše ime in rojstni dan določata vaš značaj - KDO STE V RESNICI?

Ko se rodimo, prejmemo dve pomembni stvari – ime in datum rojstva. Ta dva podatka

nosita informacije o tem, kaj so naši:

 • potenciali,
 • priložnosti,
 • možnosti,
 • darovi,
 • talenti,
 • življenjski namen,
 • izzivi,
 • ovire.

Od kje izvira to znanje?

 

Skozi zgodovino so imela števila pomembno vlogo v življenju ljudi, in to na različnih koncih sveta ter v različnih kulturah in civilizacijah. V starih kulturah v Indiji, na Kitajskem, v Grčiji, Egiptu, Južni Ameriki in drugje, so ljudstva uporabljala števila za usmerjanje skozi življenje, ta so jim pomagala pri odločitvah v vojnah, pri porokah, pogrebih… Iz tega vedenja o številih se je razvilo to, čemur danes pravimo numerologija – veda o sporočilih in vibracijah v številih in njihovem vplivu na naše življenje.

Kako nam lahko to znanje pomaga?

 

To je najlažje razložiti s primerjavo z vrtom in semeni:

 

Predstavljajte si, da prejmete vrečko različnih semen. Ta semena nato položite v zemljo in jih tam pustite. Brez zalivanja in oskrbe. Kaj se bo zgodilo? Morda bo kaj zraslo, morda ne, odvisno od sreče, vremena in drugih pogojev. Če pa vemo, kakšna semena smo prejeli in kašno nego potrebujejo, in če nato tudi poskrbimo za to, da to nego tudi prejmejo… bo veliko večja verjetnost, da bo na našem vrtu zrasel lep pridelek.

 

Podobno je z nami. Ko se rodimo na določen dan in ko prejmemo ime, je to tako, kot da bi bila v nas položena semena. Ti podatki (torej vsako število v našem rojstnem datumu in vsaka črka v našem imenu) nosijo določeno energetsko vibracijo. V njih so zapisani naši potenciali, priložnosti, izzivi, kaj nas dela zadovoljne, uspešne in zdrave. So zametek tega, kdo smo in v kaj lahko zrastemo.

 

Če torej poznamo svoje potenciale in delamo v smeri njihovega razvoja, je veliko večja verjetnost za bolj srečno in zadovoljno življenje. In če poznamo svoje izzive in ovire, je te veliko lažje premagati in preseči.

 

Znanje o energetskih vibracijah, ki jih nosita naše ime in rojstni datum, nam pomaga razumeti naše potenciale in izzive ter nam pokaže poti do izpolnitve v naših življenjih. Pomaga nam prepoznati našo poslanstvo in namen. Daje nam usmeritev ter nas vodi k temu, da postanemo to, kar v resnici smo.

Kako poteka analiza osebnosti?

Vse analize potekajo preko Zoom video pogovora z vami. Ob naročilu analize pošljete vaše podatke. Kateri podatki so potrebni, je odvisno od tega, za katero analize se odločite, a osnovni podatki so: vaše ime, priimek, morebitne spremembe imena in priimka tekom življenja ter rojstni datum.

 

Po prejemu vaših podatkov se vaša analiza pripravi, nato se dogovoriva za termin. Pomembno je, da ste v času analize sami v prostoru in z dobro internet povezavo.

 

Po koncu pogovora prejmete audio posnetek vaše analize, katerega je priporočljivo poslušati večkrat in vam služi kot usmeritev skozi leta. Ob vsakem poslušanju boste slišali nekaj drugega, odvisno od trenutnih prioritet v življenju.

 

Pogosto se zgodi, da smo sposobni in pripravljeni predelati neke informacije šele po določenem času, nekaj mesecih ali celo letih. Zato je dobro, da posnetek poslušate v različnih življenjskih obdobjih, priporočljivo ga je poslušati vsaj enkrat letno.

Zakaj poteka analiza preko pogovora?

 

Ob pripravi analize se iz vaših podatkov dobro vidi, kakšni so vaši potenciali in izzivi, kaj vas dela zadovoljne, srečne in uspešne. Šele skozi pogovor se pa vidi, v kakšni meri ste
te vaše potenciale že izrazili do tega trenutka v vašem življenju in kateri so še neizraženi.

 

Namen pogovora je, da prejmete podporo in usmeritev glede na vašo trenutno situacijo.

 

Kaj torej določa, kateri potenciali so se do tega trenutka pri vas razvili in kateri ne? Različni dejavniki kot so vzgoja, družba, kraj bivanja, okoljski vplivi, vera, prijatelji,…

 

Dva posameznika z enakim imenom in rojstnim dnem imata lahko identične potenciale. Vendar bosta zaradi različne vzgoje ali okolja vodila zelo različni življenji, njuni potenciali bodo v enakem obdobju življenja različno izraženi. Pri analizah osebnosti obeh posameznikov bosta tako vsak podprta drugače, na podlagi tega, kje potrebujta podporo v določenem življenjskem obdobju.

Je potrebno analizo čez eno leto narediti ponovno?

 

Če naredite dveurno Celostno analizo osebnosti, je ni treba ponoviti, saj ta zajame vsa področja vašega življenja in vam služi kot usmeritev za naprej. Ker je informacij v tej analizi veliko, boste pri vsakem poslušanju, tudi čez leta, slišali nekaj drugega, kar vam bo dalo usmeritve za naprej, saj vse ni relevantno ta trenutek.

 

Pri ostalih analizah je odvisno od tega, za katero analizo se odločite.

Strah vas je izvedeti informacije o sebi in svoji
prihodnosti, zato se obotavljate glede analize osebnosti

 

Numerološka analiza osebnosti NI NAPOVEDOVANJE PRIHODNOSTI. Svojo prihodnost ustvarjamo vsak trenutek. Z odločitvami, mislimi, dejanji in izkušnjami. Pri analizi tako ne gre za vpogled v prihodnost, temveč za odkrivanje potencialov in energij, ki jih nosite v sebi.

 

Nato je odvisno od vas, kako boste te potenciale izrazili, da si ustvarite prihodnost, ki si jo želite in ki je v skladu z vašim življenjskim namenom. Skozi analizo boste izvedeli tudi, kakšni so lahko izzivi in ovire, ki stojijo na poti do ustvarjanja boljše sedanjosti in prihodnosti. Odkrili boste načine, kako premagati ti ovire in zaživeti v skladu z vašim življenjskim poslanstvom.

Prijava na posvet