040 557 088

info@liveyourpotentials.com

Testimonials

Mnenja zadovoljnih strank

"Tina je doprinesla k izboljšanju poslovanja našega podjetja"

Zelo priporočam Tinine celovite svetovalne storitve za izboljšanje svojega življenja! Štiri ure njenega osredotočenega in intenzivnega svetovanja so nam prinesle uvide, ki smo jih potrebovali za izboljšanje poslovanja! Pričakujemo še nadaljnjo rast našega podjetja s sodelovanjem z več Fortune 500 podjetji ter 100-odstotno rast našega podjetja s pomočjo njenega svetovanja. HVALA TINA!

Michael Teoh
Ustanovitelj Thriving Talents in narodna ikona Malezije (MALEZIJA)
"Prepoznala sem, kaj je ključ do ravnovesja v mojem življenju"

Tina je natančno ugotovila, kaj so moje bolečine in prednosti. Prepoznala sem, kaj je ključdo ravnovesja v mojem življenju. Z menoj je delila tudi zelo preprosto, a smiselno vajo, ki mi pomaga priti v stik sabo in svojimi potrebami. Poleg tega sem bila vedno zelo razdvojena glede uporabe svojega krstnega imena ter vzdevka in Tina mi je pomagala razumeti pomen in moči obeh imen. Sedaj vem, kako jih lahko uporabljam v skladu s tem. Nenazadnje, Tina imam zlato srce in iskreno željo pomagati svojim strankam do uspeha. Hvala za vse Tina!

Zetta Koutsokera
Vodja projektov (GRČIJA)
"Moj odnos do sebe je doživel revolucijo"

Zelo sem ti hvaležna, ker sedaj vidim sebe s toliko jasnosti, da mi to omogoča, da sem se končno začela sprejemati. Moj odnos do sebe je doživel veliko več kot samo revolucijo!

Anna Sanchez
Osebnostna svetovalka (ZDA)
"Preprosto in močno znanje"

Moja numerološka analiza osebnosti me je opozorila na dva vzorca v mojem življenju, ki sta ključ do mojega potenciala. To je preprosto, a presenetljivo močno znanje.

Sarah McCrum
Osebnostna svetovalka, govornica, avtorica (VELIKA BRITANIJA)
"Izkušnja, ki spremeni življenje"

Presenečeni boste, kako globoko in v detajle gre Tina pri svojem delu. Zelo bi priporočala vsakemu, da sproba analizo. Moja perspektiva se je zelo razširila in takoj sem opazila spremembe v svojem privatnem in profesionalnem življenju. Tina je resnično  strokovnjakinja in zelo prijetna oseba – pozitivna, polna znanja, odgovorna in objektivna. Ne boste verjetli, koliko se lahko naučite o sebi in svojih potencialih. Izkušnja, ki spremeni življenje!

Mia Bezjak
Brand Angel Agencija (HRVAŠKA) pomagam.
"Najbolj jasna, uporabna in natančna analiza, kar sem jih kdaj imel"

Od vseh strokovnjakov, s katerimi sem delal, je bila Tinina analiza najbolj jasna, uporabna in natančna. Dala mi je ključ do moje ustvarjalnosti in uspeha.

Niko Dujmovic
Umetnik in voditelj meditacij (AVSTRALIJA)
"Prejel sem orodje mojega uspeha"

Draga Tina, moja analiza s tabo je bila naravnost neverjetna. Pokazala si mi stvari o meni, ki jih prej nisem vedel, ter tudi tiste, na katere me je bilo treba opomniti. Tvoje metode in pristop so resnično čarobni in delujejo z uspehom! Tvoja skromna in prijazna narava mi je pomagala, da sem se lažje odprl in da sva se lahko poglobila v tisto, kar je bilo pomembno! Zelo sem hvaležen, da si mi pokazala orodja do uspeha in pot, ki ji moram slediti!

Ricardo Gomes Catita
Osebni trener (REPUBLIKA JUŽNA AFRIKA)
"Analiza mi je pomagala premagati poslovni izziv"

Numerološka analiza osebnosti mi je pomagala premagati poslovni izziv ter mi dala boljši uvid v moje podjetje in premagovanje poslovnih izzivov na splošno. Naročili smo tudi analize osebnosti za vodstvo našega podjetja, skozi kar smo izboljšali odnose znotraj podjetja, kar se je odrazilo v boljših rezultatih na trgu. Všeč mi je, da se lahko obrnem na Tino za nasvet kadarkoli sem soočena s poslovnim izzivom.

Mateja
Odvetnica (SLOVENIJA)

Odkrij svoje potenciale!

Prijava na posvet